ARBAT is een Belgische vennootschap geassocieerd met een Finse vennootschap die grote faam geniet op het vlak van de constructie van huizen in gelamelleerd-verlijmd massief hout, de vennootschap MammuttiHirsi.

From Finland, with love

Via de associatie met de vennootschap MammuttiHirsi kan ARBAT haar klanten de ervaring bieden van een Finse vennootschap met talrijke vestigingen in haar thuisland. De balken in gelamelleerd-verlijmd massief hout die de vennootschap aanbiedt, zijn van een zeer hoog kwaliteitsniveau en garanderen duurzaamheid, gezondheid en veiligheid en zijn in alle opzichten aanpasbaar aan de wensen van de klant. Grenen staat bekend voor zijn hoogstaande kwaliteit, dé keuze bij uitstek voor de constructie van een massiefhouten huis.

Finse ervaring die kan worden ingevoerd en aangepast...

ARBAT wil de Finse kwaliteit aanpassen aan de wensen van haar Belgische en Europese klanten. Het gelamelleerd-verlijmd hout maakt zeer individuele ontwerpen mogelijk. Het is perfect aanpasbaar aan alle architecturale wensen en stedenbouwkundige voorschriften. Het kan ook probleemloos gecombineerd worden met andere materialen. Het hout behoudt steeds zijn stevig en mooi uiterlijk evenals zijn duurzame kenmerken.

100% ecologisch

De voorgestelde constructies zijn 100% zuiver biologisch, zowel wat betreft het hout als wat betreft de zeer hoog renderende isolatie. Het feit dat zij de Finse weersomstandigheden doorstaan, vormt hiervan het beste bewijs.

Wij lichten u dit alles graag persoonlijk even toe ...